Vlažovka č. 4 - cukroví (žloutek)
Vlažovka slouží na ruční vlažení chleba a pečiva. Zbavuje pokrm přebytečné mouky. Přírodní materiál nezanechává na pečivu chlup.
Vlažovky jsou pekaři používány k ovlažování chleba v troubě. Díky přírodním chlupům nevypadávají štětiny při ometání pokrmů, navíc jsou vhodné na teplé těsto. Tento „smetáček“ navíc zbavuje pečivo přebytečné mouky.
Pro koho je produkt určen
Vlažovky používají zkušení pekaři, který na tento produkt nedají dopustit. Hodit se však může i v domácnosti, pokud chcete ještě více zdokonalit domácí pečení pečiva.
Jak produkt používat
Vlažovku namočte a otírejte pečivo v průběhu pečení, díky tomu těsto zvláčníte a zbavíte se přebytečné mouky.
Bližší parametry
Kartáč je tvořen tvrdým dřevem a osazovacím materiálem je živočišné vlákno.
Výška vlasu 5 cm.
Délka s rukojetí 32 cm.
Další informace
Vlažovku nechte po každém použití řádně vyschnout, prodloužíte tak její životnost.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.