Želatina potravinářská 1 kg
Vepřová želatina pro lidskou výživu, typ A (vyrobeno kyselou cestou) bloom 220
Želatina se využívá jako zahušťovadlo se při výrobě jogurtu a jako ochranný prostředek při výrobě zmrzliny a mražených dezertů.
V masném průmyslu je používána pro výrobu šunek, aspiků, tlačenek. Želatina je široce používána. V potravinářském průmyslu slouží jako zahušťovadlo, koloidní ochranné činidlo, pojivo a pěna.
Orientační dávkování želatiny 220 bloom na 1kg gelu |
|
Výrobek |
Dávkování želatiny |
Aspikové misky |
40-50 g |
Aspikové dorty, běžné aspikové výrobky |
60-80 g |
Nářezové aspikové výrobky, salámy, mozaiky apod. |
90-100 g |
Podrobnosti o produktu
Vepřová želatina pro lidskou výživu, typ A (vyrobeno kyselou cestou) bloom 220
REMI M.B. ® se zaměřuje na prodej a výrobu surovin pro potravinářskou výrobu.
Jednou z hlavních oblastí kde firma REMI M.B.® upírá své aktivity je prodloužení trvanlivosti potravinářských výrobků, především v lahůdkářské výrobě. Směsi aditiv vyvinuté na základě dlouhodobých zkušeností a nejnovějších poznatků v oboru se dobře osvědčily v praxi, a výrobky opatřené ochrannou známkou REM® si již dávno našly své věrné zákazníky.